INDIAI FEJMASSZÁZS

Indiában a nők, a férfiak és a gyerekek által ősidők óta követett hagyomány, hogy a hajuknak egészséges csillogást kölcsönözzenek. Az indiai fejmasszázst nem csak a fejen végezzük, ahogy azt a neve sugallja, hanem az arcon, vállon és háton is. Ezek mind olyan területek, ahol a rossz testtartás, felgyülemlett érzelmi stressz, vagy a számítógép előtt eltöltött hosszú órák miatt feszültség halmozódhat fel.
A masszázs számos különböző mozdulattal segít ellazítani a megfeszült izmokat, serkenti a vérkeringést, gyorsítja a méreganyagok kiválasztását, ilyen módon csillapítja a fejfájást, szem megerőltetését., valamint növeli az ízületek mozgékonyságát. Hozzásegít továbbá a mélyebb légzéshez, ami fokozza a friss oxigénnel teli vér áramlását az agyba, ezáltal letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőtehetséget tesz lehetővé. Ez a gyógyító kikapcsolódás időt ad a zaklatott élményeknek egy kis pihenésre, erőgyűjtésre, és képessé tesz bennünket arra, hogy életünket más szemszögből nézzük. Felvillanyozó és egyben békés érzés, melyet gyakran relaxált éberségnek neveznek, amely nyugodtabb alvást, megnövekedett energiát és életerőt eredményez, továbbá enyhíti a stresszt és akisebb fokú depressziót.
A kezelés fél órát vesz igénybe, majd fél órát javasolt még pihenni illóolajban, utána a hajat megmossuk, majd a frizurát elkészítjük. A masszázs úgy is lehetséges, hogy a hajat nem olajozzuk be.

 Fejmasszazs 1 Fejmasszazs 2 Fejmasszazs 3 Fejmasszazs 4