Te mennyit foglalkozol az egészségeddel?

Te mennyit foglalkozol az egészségeddel?
Ha feltehetnék neked egyetlen kérdést:
mi a legfontosabb számodra,-mit válaszolnál?
Én azt, hogy egészséges legyek! Hogy miért? Mert ez az alapja, gyökre mindennek. A testednek meg kell adni, amiből táplálkozik, hogy a lélek jól érezhesse magát benne. Ugyanígy a lélek egészsége a test egészsége is. Ha egészséged nincs, nem tudsz pénzt keresni, de nem is leszel igazán boldog!
Talán nem is sejted, hogy mikor kínoz a nyakfájás, fejfájás, vagy rossz a közérzeted, rosszul alszol, mi állhat mindezek mögött. Gyorsan beveszel egy tablettát, és már azt gondolod el is felejtheted a gondokat, és megoldottál vele mindent. Egy időre valóban. Lehet, hogy pár órára, vagy egy napra is.
De majd holnap újra jön a stressz. Közben nem is gondolsz arra, hogyha elmennél egy masszőrhöz, akkor egyszerre minden problémád megoldódhatna gyógyszerek nélkül.
A fejfájásod és állandó migréned elmulasztható lenne indiai fejmasszázzsal, aminek hatása az éber relaxált állapot. Így nevezik, mikor egyszerre vagy friss, koncentrált, összeszedett, és nyugodt. Ez egy fantasztikus érzés! Ha keveset mozogsz, ülő munkát végzel, egyoldalúan terhel meg a munkád (ki az,akit nem?) akkor egy gerincmasszázs, avagy egy egész testet felölelő svédmasszázs az, ami valóban megszünteti a fájdalmas izomcsomóidat, a túlműködő izomtónust, izomfáradtságot, izomlázat. Mintha újjá születnél! Nemcsak fizikailag, de lelkileg és szellemileg is!
Masszázs közben alhatsz is, vagy csak mély tudatállapotba kerülhetsz, miközben kellemes zene szólhat -ha szeretnéd. De kibeszélheted a problémáidat, gondjaidat is magadból, ami már önmagában is stressz oldó, gyógyító hatással bír.
Ráadásul kérhetsz arcmasszázst, vagy még talpmasszázst is, amely az „én” idődet meghosszabbítva igazi kényeztetés lesz számodra!
Ez az egyik legjobb befektetés az egészségedbe!