Hogyan tudok segíteni neked?

Hogyan tudok segíteni neked, ha komolyan gondolod, hogy

változtatni szeretnél az életeden?

Változtatni szeretnél az életeden? Komolyan gondolod?
Így tudok segíteni neked: olvasd el figyelmesen az alábbiakat!

Tegyük fel, hogy vannak (voltak) vágyaid, és céljaid, amit szeretnél elérni az életedben. Még ebben az életedben, igen. Mert a lelked
érzi, hogy valamire elhivatott. Hiszen mindenkinek van valami feladata ezen a bolygón, azért vagyunk itt.
Vannak, akik nem tudják, hogy merre menjenek, mi a hivatásuk.
Vannak, akik tudják, vagy legalábbis sejtik, hogy mi az.
Mindkettőben a közös, egy helyben toporognak, és nem értik, hogy miért ilyen nehéz minden, vagy miért nem arra mennek akkor, ahová szeretnének.
Mi az oka, hogy nem éred el a célod? Mi az oka, hogy még mindig abban a mérgező kapcsolatban vagy? Mi az oka, hogy még mindig azon a munkahelyen vagy, ahova már régóta gyomorgörccsel jársz be?
Mi az oka, hogy rengeteget dolgozol,de még sincsen elegendő pénzed?
Mért vagy erőtlen, kedvtelen, motiválatlan, vagyis mi akadályoz meg abban, hogy elindulj végre a változás felé?

Első lépésben (születésnapod dátumának alapján ) elkészítem a kronobiológádat, (egyéni bioritmusodat), amely az egész életedre meghatározó jellemzővel bír.
Mikor egy ember megszületik, különböző, a szüleitől öröklött tulajdonságokat hoz magával .Ezen kívül egy harmadik szülőtől is kapunk tulajdonságokat. Ez a szülő -nagyon leegyszerűsítve- a Föld, amelynek aktuális bioritmusa határozza meg az egyén tulajdonságainak jelentős részét.
A pszichogenetika azon túl, hogy meghatározza az ember
veleszületett jellemzőit, más értékes információkkal is szolgál: jelzi a csakrák állapotát és a velük kapcsolatos szervek működését.
A hét csakrában jelenlévő egyéni energiaszint egész életünkre meghatározza természeti tipológiánkat: viselkedésünket, érzelmeinket, képességeinket és betegséghajlamainkat.
Minden temperamentumnak van erős és gyenge oldala, amelyek előnyt vagy hátrányt jelentenek egyik vagy másik tevékenységben.
Félre kell tenni azt a társadalmi megítélést, hogy van jó és rossz temperamentum. A születéskor kapott tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni ugyan nem lehet, de módosítani, pozitív vagy negatív irányban, igen.
Hasznos, ha az ember ismeri erősségeit és gyengéit, ki tudja használni előnyös tulajdonságait, az intellektus és az akarat segítségével pedig kompenzálni tudja gyenge oldalát.

Tehát az első alkalommal megbeszéljük mindezt, és te megkapod legépelve a jellemzésedet.
Ezután felállítjuk a tervet, hogy mit szeretnél elérni, változtatni, kihozni magadból.

A második alkalom
Ezen alkalommal következik az ingás lélektisztító módszer.
Megezdjük az első és legfontosabb témán való dolgozást.
Ezzel a módszerrel megtisztítjuk a lelket az életünk, vagy előző életeink alatt begyűjtött programoktól, amik korlátozó hiedelmekként blokkolnak minket abban, hogy boldog és teljes életet élhessünk, és elérjük a kívánt céljainkat.
Egy témán általában elég egy-két alkalommal dolgozni, mert ha működik nálad, és megteszel mindent ezután, amit a lelked sugall, akkor tényleg lesz változás az életedben. Ezután már tiszta
sugallatokat kapsz , bevonzod a számodra segítő helyzeteket,
körülményeket, embereket, és meglesz a lélekerőd is ahhoz, hogy lépéseket tegyél a változás felé.