Lélekemelés

1. Spirituális SorstisztításInga Tablazat

Miben segíthet nekünk ez a módszer?

Tulajdonképpen szinte mindenben,, ami csak rajtunk múlik. Ahol csak a magunk tisztítása, múltunk blokkjainak oldása elég.

Mondok pédákat: félelmek, pánik, depresszió, sikertelenségek a párkapcsolatban…nem találod az életfeladatod…. soha nincs pénzed , pedig sokat dolgozol., nem találod a megfelelő partnert, vagy egyáltalán semmilyet. Különböző lelki eredetű betegségek (szinte mindegyik az).

Mi az,amiben nem biztos, hogy segít?
Olyan esetek, mint pld. : valaki tartozik neked sok pénzzel, és nem akarja megadni. Itt érdemes tisztítani magunkat, de a siker csak 50 százalék. Miért? Azért,mert lehet, hogy nem mi, vagy nem csak mi vagyunk ennek az oka. Így a másik felet is kell tisztítani, akit persze erre nem lehet megerőszakolni. Fontos az ő személyes részvétele.

Mit jelent ez a szó, és mi a módszer lényege?
Spirituális gyógyítás, ami mentális, érzelmi, fizikai gyógyulás érdekében tisztítja a lelket.
Mitől is kell megtisztítani a lelkünket?
A programoktól.
A programok azt jelentik, hogy a tudatos elme begyűjti az információkat, és hiedelmeket alakít ki belőlük, ami aztán a tudatalatti elmében-mintegy számítógépben elraktározódik. Ezeket nevezzük a lélek programjainak, más néven korlátozó hiedelmeknek.
A tisztítás alatt megtaláljuk, majd elengedjük a diszharmónikus, korlátozó elképzeléseinket, majd szerető, támogató eszmékkel és elképzelésekkel helyettesítjük azokat..Ez egy igényes, erőteljes, fájdalommentes és pontos módszer arra, hogy megváltoztassuk életünk belső és külső képletét. Így lehetővé téve, hogy sokkal szabadabban éljük életünket!
Elkezdjük az ülést. Ráhangolódás, és felkészülés után felvesszük a kapcsolatot a felsőbb Énünkkel. A felsőbb énünk a fő lélekirányító főnökünk. Éppúgy részét képezi saját lényünknek, mint a Mindenségnek. Mi Magunk vagyunk, a szellemi dimenziónk meghosszabbítása. Magasabb tudatosságunk a szellemen.
Egy ilyen tisztítás alatt általában több esemény oldása is történik, gyakran családrendezést is szükséges alkalmazni.Hiszen anyai, vagy apai ágról is érhetnek behatások, viselkedésminták. Az ülés során kapunk életviteli tanácsokat is a szellemi segítőinktől. Például milyen fizikai gyógymód, táplálék, vitamin szükséges még.

Belák Anita

 

2. Személyiségelemzés:

Kronobiológia: személyiségelemzés
A kronobiológiai pszichogenetika az ember születési napjára jellemző kozmikus hatásokkal foglalkozik. Ezek a hatások a szülött egész életére kiható tipológiai jellemzőket hoznak létre.
Az élet folyamán a nevelés, a tanulás és az élettapasztalatok ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá.
A születéskor kapott tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni nem lehet, de módosítani, pozitív vagy negatív irányban, igen.
Mikor egy ember megszületik, különböző, a szüleitől öröklött tulajdonságokat hoz magával. Olyan tulajdonságokat, amik egész életére meghatározó jelleggel bírnak. Az újszülött azonban nem csak emberszüleitől kapja génjeit, hanem egy harmadik szülőjétől is. Ez a szülő -nagyon leegyszerűsítve- a Föld, amelynek aktuális bioritmusa határozza meg az egyén tulajdonságainak jelentős részét.
A pszichogenetika azon túl, hogy meghatározza az ember veleszületett jellemzőit, más értékes információkkal is szolgál: jelzi a csakrák állapotát és a velük kapcsolatos szervek működését. A hét csakrában jelenlévő egyéni energiaszint egész életünkre meghatározza természeti tipológiánkat: viselkedésünket, érzelmeinket, képességeinket és betegséghajlamainkat.
Minden temperamentumnak van erős és gyenge oldala, amelyek előnyt vagy hátrányt jelentenek egyik vagy másik tevékenységben. Félre kell tenni azt a társadalmi megítélést, hogy van jó és rossz temperamentum. Hasznos, ha az ember ismeri erősségeit és gyengéit, ki tudja használni előnyös tulajdonságait, az intellektus és az akarat segítségével pedig kompenzálni tudja gyenge oldalát.

 

Hogyan tudok segíteni neked?

Hogyan tudok segíteni neked, ha komolyan gondolod, hogy

változtatni szeretnél az életeden?

Változtatni szeretnél az életeden? Komolyan gondolod?
Így tudok segíteni neked: olvasd el figyelmesen az alábbiakat!

Tegyük fel, hogy vannak (voltak) vágyaid, és céljaid, amit szeretnél elérni az életedben. Még ebben az életedben, igen. Mert a lelked
érzi, hogy valamire elhivatott. Hiszen mindenkinek van valami feladata ezen a bolygón, azért vagyunk itt.
Vannak, akik nem tudják, hogy merre menjenek, mi a hivatásuk.
Vannak, akik tudják, vagy legalábbis sejtik, hogy mi az.
Mindkettőben a közös, egy helyben toporognak, és nem értik, hogy miért ilyen nehéz minden, vagy miért nem arra mennek akkor, ahová szeretnének.
Mi az oka, hogy nem éred el a célod? Mi az oka, hogy még mindig abban a mérgező kapcsolatban vagy? Mi az oka, hogy még mindig azon a munkahelyen vagy, ahova már régóta gyomorgörccsel jársz be?
Mi az oka, hogy rengeteget dolgozol,de még sincsen elegendő pénzed?
Mért vagy erőtlen, kedvtelen, motiválatlan, vagyis mi akadályoz meg abban, hogy elindulj végre a változás felé?

Első lépésben (születésnapod dátumának alapján ) elkészítem a kronobiológádat, (egyéni bioritmusodat), amely az egész életedre meghatározó jellemzővel bír.
Mikor egy ember megszületik, különböző, a szüleitől öröklött tulajdonságokat hoz magával .Ezen kívül egy harmadik szülőtől is kapunk tulajdonságokat. Ez a szülő -nagyon leegyszerűsítve- a Föld, amelynek aktuális bioritmusa határozza meg az egyén tulajdonságainak jelentős részét.
A pszichogenetika azon túl, hogy meghatározza az ember
veleszületett jellemzőit, más értékes információkkal is szolgál: jelzi a csakrák állapotát és a velük kapcsolatos szervek működését.
A hét csakrában jelenlévő egyéni energiaszint egész életünkre meghatározza természeti tipológiánkat: viselkedésünket, érzelmeinket, képességeinket és betegséghajlamainkat.
Minden temperamentumnak van erős és gyenge oldala, amelyek előnyt vagy hátrányt jelentenek egyik vagy másik tevékenységben.
Félre kell tenni azt a társadalmi megítélést, hogy van jó és rossz temperamentum. A születéskor kapott tulajdonságokat gyökeresen megváltoztatni ugyan nem lehet, de módosítani, pozitív vagy negatív irányban, igen.
Hasznos, ha az ember ismeri erősségeit és gyengéit, ki tudja használni előnyös tulajdonságait, az intellektus és az akarat segítségével pedig kompenzálni tudja gyenge oldalát.

Tehát az első alkalommal megbeszéljük mindezt, és te megkapod legépelve a jellemzésedet.
Ezután felállítjuk a tervet, hogy mit szeretnél elérni, változtatni, kihozni magadból.

A második alkalom
Ezen alkalommal következik az ingás lélektisztító módszer.
Megezdjük az első és legfontosabb témán való dolgozást.
Ezzel a módszerrel megtisztítjuk a lelket az életünk, vagy előző életeink alatt begyűjtött programoktól, amik korlátozó hiedelmekként blokkolnak minket abban, hogy boldog és teljes életet élhessünk, és elérjük a kívánt céljainkat.
Egy témán általában elég egy-két alkalommal dolgozni, mert ha működik nálad, és megteszel mindent ezután, amit a lelked sugall, akkor tényleg lesz változás az életedben. Ezután már tiszta
sugallatokat kapsz , bevonzod a számodra segítő helyzeteket,
körülményeket, embereket, és meglesz a lélekerőd is ahhoz, hogy lépéseket tegyél a változás felé.

                        PIC 1125 PIC 1126 PIC 1127

                                        PIC 1128 PIC 1130