Bemutatkozás:

Legelőször saját betegségeim vezettek ahhoz, hogy keressem a gyógyulás természetes módjait, amit meg is találtam.Gyogymasszor
Elvégeztem a kecskeméti Természetgyógyász Akadémiát, ahol sokféle gyógymóddal ismerkedtem meg. Ezután különféle keleti masszázstechnikákat tanultam, majd gyógymasszőr lettem. Később a betegségek lelki okait is kezdtem tanulmányozni. Elvégeztem a Metafizikai Akadémiát, tanultam Bach- virágterápiát.

Elvégeztem a Lélekmentor-képző spirituális tanfolyamot, amelyben sorselemzést,személyiségelemzést és a sorsátalakítás módszertanát tanultam. Tanultam az energiaátadás Reiki 1-2., és Prana nadi 1-2 fokozatát. Jelenleg tanulmányozom az Új Germán Medicinát,és Asztozófiát tanulok. Folyamatosan képzem magam,mert hiszem,hogy a valódi segítségadáshoz két dolog kell: jó szív, és megfelelő szaktudás.

Ezt az oldalt abból a célból hoztam létre, hogy megtaláljanak azok az emberek,akik szeretnék megismerni önmagukat, (képességeiket,erősségeiket, gyengeségeiket fizikai szellemi -és érzelmi szinten egyaránt).

Szeretnék megérteni sorsukat, amin változtathatnak,ha újra visszatalálnak a lelkükhöz,akivel elvesztették átmenetileg, vagy tartósan a kapcsolatukat. Ebben komplexen, vagy akár külön-külön is alkalmazom a személyiségelemzést számokból (születésnapi dátum alapján), az ingás sorstisztítás módszert, és konkrét kérdéseknél a JÍ-csing (Változások könyvét) hívjuk még segítségül.
Ezekről bővebben majd az alábbiakban olvashatnak.

Szeretettel várom Önöket Veresegyházon!

 

Belák Anita

               PIC 1121 PIC 1122 PIC 1123

               PIC 1129 PIC 1133 PIC 1125

               PIC 1126 PIC 1127 PIC 1128

                                                       PIC 1130