Bemutatkozás:

Legelőször saját betegségeim vezettek ahhoz, hogy keressem a gyógyulás természetes módjait, amit meg is találtam.
Elvégeztem a kecskeméti Természetgyógyász Akadémiát, ahol sokféle gyógymóddal ismerkedtem meg. Ezután különféle keleti masszázstechnikákat tanultam, majd gyógymasszőr lettem. Később a betegségek lelki okait is kezdtem tanulmányozni. Elvégeztem a Metafizikai Akadémiát, tanultam Bach- virágterápiát.

Elvégeztem a Lélekmentor-képző spirituális tanfolyamot, amelyben sorselemzést,személyiségelemzést és a sorsátalakítás módszertanát tanultam. Tanultam az energiaátadás Reiki 1-2., és Prana nadi 1-2 fokozatát. Jelenleg tanulmányozom az Új Germán Medicinát,és Asztozófiát tanulok. Folyamatosan képzem magam,mert hiszem,hogy a valódi segítségadáshoz két dolog kell: jó szív, és megfelelő szaktudás.

Ezt az oldalt abból a célból hoztam létre, hogy megtaláljanak azok az emberek,akik szeretnék megismerni önmagukat, (képességeiket,erősségeiket, gyengeségeiket fizikai szellemi -és érzelmi szinten egyaránt).

Szeretnék megérteni sorsukat, amin változtathatnak,ha újra visszatalálnak a lelkükhöz,akivel elvesztették átmenetileg, vagy tartósan a kapcsolatukat. Ebben komplexen, vagy akár külön-külön is alkalmazom a személyiségelemzést számokból (születésnapi dátum alapján), az ingás sorstisztítás módszert, illetve a Bach-virág tanácsadást, és konkrét kérdéseknél a JÍ-csing (Változások könyvét) hívjuk még segítségül.
Ezekről bővebben majd az alábbiakban olvashatnak.

Szeretettel várom Önöket Veresegyházon!


Belák Anita